Ulenhof-eindexamen-galadiner 2022

Op donderdag 28 april vindt tussen 19.00 en 21.00 uur het eerste Ulenhofeindexamengaladiner plaats. Het wordt geheel verzorgd door jullie mentoren en examinatoren. Fijn dat we dit jaar weer een feestje kunnen vieren! Het galadiner vindt plaats op onze eigen Ulenhoflocatie, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een luxe restaurant. Hieronder vind je alle informatie betreffende de aankomst en aanrijroute.

De aankomst is aan de hoofdingang, grenzend aan de Boddens Hosangstraat. De aanrijroute is vanaf Plein ’40-’45 (Texaco pompstation Bevrijdingsstraat) en Eduard Schilderinkstraat (zie bijgevoegde plattegrond). We hebben een ontheffing van de gemeente gekregen om deze route te gebruiken. Andere routes mogen niet! Verkeersregelaars houden hier toezicht op. Gelieve vanaf 17.00 uur (niet eerder!) tot ongeveer 18.30 uur aan te komen rijden. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en medewerkers van het Ulenhofcollege ter plekke op, om een goede doorstroming mogelijk te maken.

De voertuigen rijden tot de wegversmalling recht voor de school, waar de leerlingen geassisteerd worden bij het uitstappen. Er ligt uiteraard een rode loper klaar om de jurken en pakken mooi uit te laten komen. Er is ook een fotograaf aanwezig om een officiële foto te maken.

Het voertuig kan de Boddens Hosangstraat verder uitrijden om via de verkeerslichten aan de Varsseveldseweg de wijk te verlaten. Het is niet mogelijk om om te draaien of een tijdje stil te staan, anders stagneert de doorstroming.

Wij verzoeken toeschouwers zoveel mogelijk per fiets naar school te komen omdat parkeren rondom de school beperkt is. Mocht u toch per auto komen dan kunt u wellicht parkeren aan de achterzijde van school op het schoolplein of in de zogeheten “muziekbuurt”. Aanrijden hiervoor is het makkelijkst via de Varsseveldseweg / Mozartlaan / Beethovenlaan. Gelieve niet te parkeren bij de muziekschool of Karwei. Denk eraan: niet parkeren in de groenstroken!


Media
  • galarodeloper2022
Ulenhofcollege
Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

                                 
website is gerealiseerd door Heutink ICT