Profielwerkstukken mavo-3

Donderdag 2 juli hebben alle leerlingen uit mavo-3 hun profielwerkstuk gepresenteerd. Dit jaar was de afronding, gezien de omstandigheden, een beetje anders dan andere jaren: alles moest digitaal worden gepresenteerd en beoordeeld. Dat was voor zowel de leerlingen als de beoordelaars een echte uitdaging. 

De kwaliteit die de leerlingen alsnog hebben geleverd, verdient een (digitaal) applaus! Er zijn veel mooie ideeën de revue gepasseerd en de leerlingen hebben hun producten met volle enthousiasme gepresenteerd. Het groepje met de hoogste beoordeling én het groepje met het meest originele idee verdienen een prijs:

Het hoogste cijfer: Inge van Dijken en Nora Ebbing uit M3A hebben een 8,4 gehaald met hun prachtige, vernieuwende speeltoestel voor de kinderopvang. Zichtbaar genoten de beoordelaars en hun opdrachtgever van hun bruisende presentatie. Dames, van harte gefeliciteerd! 

Het meest originele idee: Lois Gerritsen en Alisa Younan uit M3B hebben met hun creatieve idee en voorbereidingen deze prijs binnengesleept. De beoordelaars waren ontzettend enthousiast over hun geurende product tegen een rookverslaving. Zo blijkt maar weer: een goede voorbereiding is het halve werk. Dames, van harte gefeliciteerd!

*De prijzen worden tijdens het uitdelen van de rapporten overhandigd.
Media
  • PWS2020
Ulenhofcollege
Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

                                 
website is gerealiseerd door CollegeWapps