Update 24/3, 15.30 uur

In onderstaande brief informatie over het opschorten van het schoolexamen (SE) en het afgelasten van het centraal schriftelijk eindexamen (CSE).
Info SE en CSE.pdf
---
De toetsroosters voor 
week 13 en 14 zijn aangepast.
Kijk online op het rooster voor de laatste versie.
---
Normaliter begeven wij ons nooit op het pedagogisch terrein van ouder(s) en verzorger(s), maar gezien de situatie rondom het Coronavirus menen wij dit nu wel te moeten doen. Met nadruk willen wij u vragen om inhoud van onderstaande brief met uw zoon/dochter te bespreken.
Afstand houden.pdf
---
Wij zullen vanaf 23 maart weer SE-toetsen inroosteren voor M4, H5 en V6. De toetsen zijn verspreid over twee weken (week 13 en 14). In de brief informeren wij jullie over de gang van zaken in en rond het schoolgebouw voor de komende twee weken.
Hervatting SE examenleerlingen.pdf
Hervatting SE overige leerlingen.pdf
---
Zoals 17/3 bekend werd, heeft de minister besloten dat het schoolexamen ondanks de schoolsluiting toch doorgang gaat vinden. Dat vraagt van ons allen wederom een aanpassing, waar we naar beste vermogen mee om zullen gaan. Vanaf maandag 23 maart zullen wij daarom SE-toetsen inroosteren.
Brief doorgang SE.pdf 
---
De maatregelen die landelijk getroffen zijn in verband met het Coronavirus hebben ook gevolgen voor de toetsweken, herkansingen en misschien uiteindelijk ook voor de afname van de centrale eindexamens.
Verplaatsing toetsen en continuiteitsplan CE.pdf
---
In onderstaande brief enkele tips voor ouders/verzorgers voor het ondersteunen en het begeleiden van hun kind bij schoolwerk.
Tips voor ouders.pdf
---
Ondanks dat de school niet open mag, is het wel mogelijk om onderwijs te verzorgen. We willen de ouder(s)/verzorger(s) vragen hun kinderen daarbij te stimuleren en te ondersteunen. 
Meer info over hoe we het onderwijs gaan vormgeven in onderstaande brieven.
Brief instructie onderwijs - leerlingen en ouders.pdf
Werkwijze Teams - docenten en leerlingen.pdf
---
We weten dat veel van onze leerlingen hun boeken e.d. in hun kluisje bewaren en deze graag zouden ophalen. Meer informatie in de volgende brief:
Brief ophalen spullen, 16 maart 2020 
---
Via deze link zijn antwoorden van de rijksoverheid te vinden op veelgestelde vragen m.b.t. het middelbaar onderwijs en het Coronavirus.
---
Gezien het besluit van de regering met betrekking tot maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus gaat het Ulenhofcollege dicht van maandag 16 maart tot en met 6 april 2020. 
Brief rector, 15 maart 2020.

Media
  • Corona2020
Ulenhofcollege
Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

                                 
website is gerealiseerd door CollegeWapps