Sectorwerkstuk Mavo 3
Bericht geplaatst op: 5-7-2018

Presentatieavond Sectorwerkstuk Mavo 3

Leerlingen van mavo 3 zijn  de laatste maanden van dit schooljaar druk bezig geweest met het sectorwerkstuk. Het sectorwerkstuk is onderdeel van het examen en zal met een voldoende moeten worden afgerond. 

De groepjes bestaande uit 2 leerlingen, werden door collega’s uit het mavoteam begeleid. Maar op deze avond was het hun taak om in tweetallen zowel het product als de presentatie te beoordelen. Zo kwam het voor dat, mevr. van Herwijnen een presentatie over trouwjurken heeft begeleid en meneer Jansen en meneer Harris het moesten beoordelen. Er werden  deze avond ook prijzen uitgereikt waaronder de publieksprijs. Ouders gaven de voorkeur aan leerlingen uit M3B, die met een innovatieve isolatie oplossing kwamen bestaande uit voornamelijk gedroogd mos.


 
Het was een een sfeervolle avond met bijzonder slimme producten en presentaties. Ook het MBO (Graafschapcollege) afd. techniek was dit jaar aanwezig om kort te vertellen over de samenwerking met het Ulenhofcollege en benadrukte, hoe belangrijk de manier van werken in de T&T lessen is. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Dit allemaal mogelijk gemaakt door facilitair, ICT en collega’s uit het mavoteam.

Bekijk de foto's in het album


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege