Leerlingen gezocht voor de Deelraad
Bericht geplaatst op: 5-2-2018

In de deelraad Doetinchem wordt van alles besproken dat van belang is voor onze school en dus voor jou. In de MR en deelraad zitten leerlingen, ouders en personeelsleden. Het is de officiële gesprekspartner van de schoolleiding. Er wordt gesproken over het beleid van de school; over de regels, over waar het geld naar toe gaat of zou moeten gaan, etc. etc. In de deelraad kun je problemen die jou dwarszitten (of die van je medeleerlingen) aan de kaak stellen.

Dit kost wel enige tijd en moeite. Er zullen ook dingen besproken worden die je misschien minder interesseren; zitting in de deelraad is een serieuze aangelegenheid. De vergaderingen zijn ongeveer 1x per 6 weken op doordeweekse avonden. p>

Wil jij je bezighouden met waar het met onze school naartoe gaat? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar lp@ulenhof.nl (vermeld je naam, klas en telefoonnummer). Als je vragen hebt of je wil meer informatie mag je natuurlijk ook mailen. Er komen twee plekken vrij, als er meer aanmeldingen komen dan worden er verkiezingen gehouden. Je kunt je opgeven tot en met woensdag 21 februari. Mocht het nodig zijn dan zijn de verkiezingen op 28 februari.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege