muziekavonden
Bericht geplaatst op: 26-10-2017

Op woensdag 22 november en donderdag 23 november werd weer de 1e reeks muziekavon-den van dit jaar gehouden.
Het programma was opnieuw afwisselend: van solo-optredens klassiek, gevoelige 2-stemmige ballades tot a capella koorzang. Opnieuw was het algemene niveau van goede kwaliteit.

Gezien het grote enthousiasme van de leerlingen om mee te willen doen, was het programma voor de beide avonden goed gevuld. De aula werd, zoals we gewend zijn, weer op professionele wijze van geluid en licht voorzien, dankzij de onvolprezen inzet van de onmisbare hulp van de Crew, bestaande uit een aantal zeer enthousiaste leerlingen onder leiding van dhr. H. Hendriksen.

Op woensdag stonden de eindexamengroepen uit HAVO 5, VWO 6 en VWO 4 op de planken, terwijl de andere groepen uit, MAVO 3, MAVO 4, HAVO 4 en VWO 5 op donderdag optraden.Tevens was er op beide avonden een inbreng van de 3e klassen HAVO en VWO, waarbij diverse leerlingen voor het eerst op de planken stonden.

Naar aanleiding van deze optredens wordt een aantal personen of groepen geselecteerd het Ulenhofcollege te vertegenwoordigen tijdens het Interscolair Muziek Festival op vrijdag 23 februari 2018.

Het talrijk toegestroomde publiek, bestaande uit ouders, klasgenoten, leraren en andere belangstellenden bleven tot het einde enthousiast aanwezig.


Terug
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege