Image: Özcan Akyol doet Ulenhof aan 21 en 22 maart werden de leerlingen van havo en vwo 4 verblijd met een bezoek van schrijver, columnist en televisiemaker Özcan Akyol.
Image: Muziekavonden Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april hopen we weer de 2e reeks muziekavonden van dit jaar te houden.
Image: Internationalisering havo-4 In de week van 30 maart zijn onze havo4-leerlingen in Italië, Spanje, Hongarije, Tjechië of Frankrijk!


Image: Het UlenhofTheater speelt... Op 13, 14 en 15 maart speelt het UlenhofTheater: MOMO en het roven van de tijd. Theatrale inloop vanaf 19.00 uur aanvang voorstelling 19.30 uur.
Image: Informatie vooropleiding muziek Heb je serieuze belangstelling voor een beroepsopleiding muziek dan is het mogelijk vanaf de 2e klas het vooropleidingstraject te volgen.
Image: Arnoud wint schrijfwedstrijd ‘De Mooiste tijd!? De afgelopen weken werkten de leerlingen van h/v-4 aan het schrijfproject ‘De mooiste tijd!?' waarbij ze 65-plussers interviewden over hun puberteit.
Image: Interscolair Muziek Festival (IMF) Drie groepen leerlingen van het Ulenhofcollege zijn bij Interscolaire Muziek Festival in de prijzen gevallen.
Image: Een Experience voor leerlingen van groep 7 Kom op 16 maart kennismaken met de twee nieuwe scholen van Doetinchem: het Panora Lyceum en het Houtkamp College.Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege