Image: Nieuwsbrief van het Houtkamp en Panora Lees hier de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van het Houtkamp College en Panora Lyceum.
Image: Kies de opleiding die bij je past! 7 en 8 oktober 2019 vindt vanaf 19.00 uur de opleidingenmarkt voor HBO en WO plaats in het hoofdgebouw van het Graafschap College.
Image: Voordelig reizen met Arriva Scholieren hebben de mogelijkheid om tegen een voordeliger tarief dan normaal een jaarabonnement voor de bus en/of de trein af te sluiten.
Image: Veilige fietsroutes Dagelijks fietsen duizenden scholieren vanuit de Achterhoek naar hun middelbare school in Doetinchem.
Image: Lestijden 2019-2020 Dit schooljaar is er op alle dinsdagen een verkort lesrooster. Bekijk de aangepaste lestijden.
Image: Informatie-avonden Een overzicht van de informatie-avonden van begin van het schooljaar. Deze avonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.
Image: Leerlingen ontwerpen Ulenaar Dit jaar ontvingen alle leerlingen bij hun rapport een ‘Ulenaar’, ontworpen door onze technasiumleerlingen.
Image: Alle V6 IB-leerlingen geslaagd! Voor het achtste jaar op rij zijn weer al onze V6 IB-leerlingen geslaagd voor hun IB English examen. Een absolute topprestatie. Gefeliciteerd allemaal!
Contact

Bizetlaan 86
7002 LZ Doetinchem
0314 378787

info@ulenhof.nl
www.ulenhof.nl

Twitter:
@ulenhofcollege